Hasznos tudnivalók:

Mivel mi kínálunk Magyarországon elsőként és egyedül anonim domain regisztráció szolgáltatást, gondoltuk szükség lehet egy ilyen információs oldalra, ahol minden felmerülő kérdésre választ találsz.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:
(Kattints a kérdésre a válaszok megtekintéséhez!)


Az anonim domain regisztrációhoz, nem kellenek felesleges papírok!
Ahhoz, hogy valaki hagyományos módon, Magyarországon domain nevet regisztráljon, szükséges kitöltött, aláírt, cég esetén lepecsételt megrendelőlap, továbbá magánszemély esetén, egy, a megrendelő személyi adatait igazoló nyilatkozat, két tanúval aláíratva, illetve cég esetén cégkivonat, és aláírási címpéldány másolatok. Ezeket e-mailben, faxon, vagy postán kell eljuttatni a regisztrátorhoz. Az anonim domainregisztrációval ezzel ellentétben nem kell semmi, csupán néhány kattintás a weboldalunkon, és már regisztráljuk is a kiválasztott domain nevet.

Az anonim domain regisztráció, sokkal gyorsabb!
Hagyományos domain regisztráció esetén, mire az összes szükséges megrendelőlapot, dokumentumot letöltöd, kinyomatatod, aláírod, és aláírattatod még két tanúval (magánszemély esetén), majd bescanneled, és elküldöd, vagy netán postázod, addig lehet, hogy valaki az anonim domainregisztráció segítségével, ezen lépések kihagyásával, gyorsan megveszi előled a kiszemelt domain nevet.

Az anonim domain regisztráció, nem helyhez kötött!
Hagyományos esetben domain nevet regisztrálni egy irodából, vagy otthonról tudsz, mivel ott áll rendelkezésre nyomtató, scanner a papírok kitöltéséhez. Az anonim domainregisztráció segítségével viszont akárhol is vagy, autópályán, vonaton vagy egy hegy tetején a kirándulóösvényen, ha van mobilinterneted, néhány kattintással regisztrálhatsz domain nevet.

Az anonim domain regisztráció, anonim!
Hagyományos domain regisztráció esetén, bárki láthatja, hogy te vagy a domain név tulajdonosa, hogy mi az e-mail címed, és mi a telefonszámod és mi a lakcímed. Mi teljesen megértjük, ha ezeket az adatokat, valaki nem szeretné világgá kürtölni. Sok nagy cég például közvetítőkön keresztül regisztrál domainneveket, mert nem szeretnék, hogy a konkurencia megneszelje, mire készülnek. És ez csak egy ok a sok közül, hogy miért is hasznos az anonim domainregisztráció, a nagy multi cégektől kezdve a magánszemélyekig mindenkinek.