Jogi nyilatkozat:

  • A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Felhasználók által regisztrált domain nevek, az azokon keresztül elérhető internetes tartalmak, és a Felhasználók által végzett bármilyen tevékenység, illetve annak eredményével kapcsolatban.

  • A Szolgáltató nem vizsgálja, hogy a regisztrált domain neveket a Felhasználók mire használják, és nincs befolyása a Felhasználókra a regisztrált domain név felhasználását illetően.

  • A Szolgáltató a Felhasználók által regisztrált domain neveken keresztül elérhető tartalmakat nem ismeri, tehát azokért felelősséget sem vállal.

  • A Szolgáltatónak nem áll sem jogában, sem módjában a Felhasználóktól az általuk regisztrált domain néven keresztül elérhető tartalmak módosítását, vagy törlését kérni.

  • A Szolgáltató nincs befolyással a Felhasználók által regisztrált domain neveken keresztül elérhető tartalmakra.

  • A Szolgáltató nem törli, és nem függeszt fel egyetlen Felhasználó által regisztrált domain nevet sem, amíg a Felhasználó nem szegi a Szolgáltatóval kötött elektronikus szerződés Általános Szerződési Feltételeit.

  • A Szolgáltató nem ad ki harmadik félnek adatokat egyetlen Felhasználóról sem. Ez alól az egyedüli kivétel a hatóságok hivatalos megkeresése.

A felelősség kizárása:
Mivel a Szolgáltató, és a Felhasználó között a domainnév vásárláskor létrejött elektronikus kereskedelmi szerződés, és az abban foglalt szolgáltatások teljesen törvényesek, a Szolgáltató nem tiltható el a Felhasználónak nyújtott szolgáltatások tovább nyújtásától. A domain név önmagában alkalmatlan törvénysértésre, illetve a domain név önmagában - eltekintve egy két extrém esettől - nem tud információt, tartalmat hordozni, tehát maga a domainnév, és a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás, nem lehet semmilyen módon jogsértő. Az más kérdés, hogy az önmagában nem jogsértő domain nevet, a Felhasználó milyen webtárhelyre, milyen szerverre irányítja, ahol aztán milyen tartalmak érhetőek el, amik lehetnek jogsértőek is. A Felhasználó által közzétett tartalomhoz viszont a Szolgáltatónak, és a megvásárolt domainnévnek semmi köze, a tartalom eltávolítását a Felhasználótól, vagy a webtárhelyet kezelő szolgáltatótól lehet kérni.