Gyakran ismételt kérdések, és válaszok:

Mi az a "törlés előtti parkolás"?

.hu domaineknél az a szabály, hogy miután egy domain lejárt, kb. egy hónapig ún. "felmondásban" van, ezután pedig 60 napig ún. "törlés előtti parkolásban". Ez utóbbinál a domain már nem feloldható (tehát így honlap sem jöhet be a címen). Miután a törlés előtti parkolásban levő domain név 60 napja lejárt, a domain felszabadul, így ismét regisztrálhatóvá válik mások által.

Tudok veletek regisztrálni "törlés előtti parkolásban" levő domain nevet?

Igen. Automatizált rendszerrel dolgozunk, ami erre is fel van készítve, így a domain a felszabadulásakor azonnal küldjük is be a regisztrációs igényt. Az esélyeid tehát, hogy egy törlés előtti parkolásban levő domaint megszerezz, jók, legalábbis nagyságrendekkel jobbak, mint a legtöbb másik domain regisztrációs cégnek.

Mivel a pénzt előre be kell fizetned, ugyanakkor 100%-ra nem tudjuk garantálni, hogy sikerülni fog a regisztráció, ezért csak azzal a feltétellel vállaljuk a törlés előtti parkolásban levő domainek regisztrációját, hogy ha a dolog mégse jön össze, akkor a hozzáféréseden levő egyenleghez a regisztráció díját jóváírjuk, amit aztán később bármilyen más domain név regisztrációjára felhasználhatsz. Az összeg visszautalására annak magas költségvonzata miatt sajnos nincs lehetőség.