Gyakran ismételt kérdések, és válaszok:

Hogyan lehet kifizetni a domain nevet?

A következő lehetőségek közül választhatsz a domainregisztráció díjának kiegyenlítésével kapcsolatban:

1. Bankkártya. ez az egyik leggyorsabb megoldás és legegyszerűbb ugyanis így azonnal megkapjuk a pénzt és azonnal el is indítjuk a megrendelt szolgáltatást, azaz a domain regisztrációt.

2. Átutalás. Ha munkaidőben utalsz, akkor még aznap feldolgozásra kerül. Fontos, hogy az átutalásnál add meg közleménybe a díjbekérő számát, ugyanis az alapján dolgozza fel a rendszerünk a megrendeléseket.

3. Banki készpénz befizetés. Ahogy az átutalásnál, úgy a készpénz befizetésnél is, a közleményben szereplő, minden tranzakciónál egyedi díjbekérő azonosító alapján dolgozzuk fel a befizetéseket, tehát teljesen mindegy ki és milyen néven fizet be, ha olyan azonosítót ad meg, ami a rendszerünkben szerepel, mi jóváírjuk a befizetett összeget és elindítjuk a domain regisztrációt.

4. PayPal. A világszerte népszerű fizetési mód, lehetőséged van bankkártya használatára, de a belső PayPal egyenlegedből is ki tudod fizetni a domain regisztráció díját. A tranzakció eredményéről azonnal értesülünk és így a regisztrációt is azonnal tudjuk indítani.

5. BitCoin. Megerősített felhasználók számára a forradalmi virtuális fizetőeszközt is elfogadjuk, a tranzakciót BitPay.com-on keresztül bonyolítjuk le. Megjegyzés: a visszaélések elkerülése érdekében csak 6 megerősítés (kb. 1 óra) után indítjuk el a megrendelés feldolgozását és az IP címet rögzítjük.