Domain árverésekkel kapcsolatos szabályzat:

Domain árverésekkel kapcsolatos szabályzat:

Jelen szabályzat az Általános Szerződési Feltételek és a domain aukció szabályzat kiegészítéseként szolgál és az Eladó fél részére tartalmaz további feltételeket.

Új aukciók csak előzetes moderáció után lesznek elérhetőek. Az aukció leírásához semmilyen direkt elérhetőség nem adható meg. Az alku típusú aukciónál az ajánlatok előzetes moderáció után kerülnek csak az Eladó felé felfedésre.
Az aukció annak a lejárat időpontját megelőzően nem állítható le, az aukciós listából nem távolítható el! Ha a domainre sikeres licit érkezett, úgy attól az Eladónak nincs lehetősége elállni.
Egy aukció lejártát követő 8 napon belül új aukció nem indítható (ugyanarra a domainre vonatkozólag), ha volt sikeres licit.
Aukció indítását követően Lemondó nyilatkozat nem igényelhető. Lemondó nyilatkozat igénylése után aukció nem indítható.
Az árverés szolgáltatás üzemeltetéséért a Noname Domain KFT. a sikeres tranzakciók után 10% jutalékot számol fel, mely az Eladó felet terheli. A vásárlásról a Vevő felé a Noname Domain KFT. állítja ki a számlát. A sikeres adásvétel után a jutalékkal csökkentett összeg az Eladó hozzáférésének egyenlegén kerül jóváírásra.
Az összeg szabadon felhasználható bármely, az Anonim Domainregisztráció oldalon nyújtott szolgáltatásra, termékre, vagy kezdeményezhető annak kifizettetése.
A kifizetésnél kizárólag átutalásra nyújtunk lehetőséget. A kifizetés feltétele az 50.000 Ft-ot meghaladó egyenleg, valamint hiteles, domain adásvételről szóló számla kiállítása a Noname Domain KFT részére. Amennyiben a kedvezményezett fél nem számlaképes (pl. magánszemély), úgy lehetőséget nyújtunk adásvételi szerződés alapján a kifizetés teljesítésére, így viszont végösszegként csak a nettó összeget tudjuk elszámolni.
A kifizetést kezdeményezni az Ügyfélszolgálaton keresztül lehet.
2014. március 13.